Privacybeleid

Privacyverklaring CF Your Project My Business

Ik ga zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens want jouw privacy is belangrijk. In deze privacyverklaring leg ik je precies uit welke persoonsgegevens ik verzamel, wat ik daarmee doe en wat jouw rechten met betrekking tot die persoonsgegevens zijn.

 Over CF Your Project My Business

Ik bied Project Management Ondersteuning aan: ondersteuning van alle zaken die geen core-business zijn.

Bedrijfsnaam:    Chantal Frints – CF Your Project My Business

Adres:                   Schonen Steynweg 6, 6237 NA, Moorveld

Website:              https://www.chantalfrints.nl/

e-mailadres:       info@chantalfrints.nl

Linkedin.com:    https://www.linkedin.com/in/chantalfrints/

KvK-nummer:    57062234

Btw-nummer:    NL 159689065B01

Welke persoonsgegevens ik verwerk

Dit zijn voornamelijk de gegevens die je kan achterlaten in het contactformulier:

  • NAW-gegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres

En verder:

  • Betalingsgegevens (bij facturatie)
  • IP-adres: bij bezoek aan mijn website
  • Gegevens over gebruik website (via Google Analytics)

Welke bijzondere persoonsgegevens ik verwerk

Ik verwerk geen bijzondere persoonsgegevens.

Waarom ik persoonsgegevens verwerk

Ik verzamel en verwerk je persoonsgegevens om de volgende gronden:

  • Noodzaak voor uitvoering overeenkomst
  • Wettelijke plicht
  • Gerechtvaardigde belangen verwerkingsverantwoordelijke
  • Toestemming

Dit doe ik alleen voor de volgende doelen:

  • Het leveren van mijn dienstverlening
  • Om contact op te nemen n.a.v. een verzoek daartoe via mijn website of op een andere manier
  • Het bijhouden van statistieken over je bezoek aan mijn website

Dit gebeurt er als je je persoonsgegevens niet deelt

Je hebt geen (wettelijke) plicht persoonsgegevens met mij te delen. Ik kan echter mijn dienstverlening niet uitvoeren zonder bepaalde gegevens, bijvoorbeeld de gegevens die ik gebruik om een overeenkomst voor het uitvoeren van mijn diensten met je te sluiten.

Wanneer jouw persoonsgegevens worden verwerkt op basis van jouw toestemming heb je altijd het recht deze toestemming in te trekken door contact met mij op te nemen. De verwerking van deze persoonsgegevens wordt dan gestopt. Echter, de intrekking van de toestemming heeft geen terugwerkende kracht.

Gegevens die online worden gepubliceerd

Ik publiceer wel eens een review of een comment van een klant op mijn website. Dit gebeurt alleen bij akkoord van de klant en ik publiceer dan alleen de naam van de klant en de naam van het bedrijf. Dit kan echter ook anoniem gepubliceerd worden op verzoek van de klant.

Cookies

Cookies zijn kleine tekstbestandjes die via je browser op je computer worden geplaatst. Ik maak gebruik van functionele cookies en sessiecookies om de site goed te laten functioneren en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy.

Je kunt cookies makkelijk verwijderen via je browser. In deze handleiding van de Consumentenbond staat uitgelegd hoe je dat doet.

Delen met derden

Ik maak gebruik van de diensten van derden. Het kan zijn dat je persoonsgegevens met deze derden worden gedeeld, maar enkel wanneer dat nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst. Deze derden zijn in ieder geval:

  • De hostingprovider, die mijn website op zijn server heeft staan

Met deze partij heb ik een overeenkomst afgesloten dat ze de gegevens niet voor hun eigen doeleinden mogen verwerken.

Bewaartermijnen

Zolang jouw gegevens noodzakelijk zijn voor het leveren van mijn dienstverlening zal ik deze bewaren. Wanneer mijn dienstverlening is afgerond bewaar ik de gegevens maximaal 3 jaar.

Wat betreft factuurgegevens houd ik mij aan de wettelijke bewaartermijn.

Andere persoonsgegevens verwijder ik drie maanden nadat je jouw toestemming hebt ingetrokken.

Beveiliging

Jouw verbinding met mijn website is versleuteld middels SSL (Secure Socket Layer). Zo kunnen onbevoegde derden de informatie die je met mij deelt via mijn website niet inzien.

Rechten

Je rechten die jij als betrokkenen hebt richting mij als verwerkingsverantwoordelijke zijn:

  • Recht op inzage
  • Recht op rectificatie
  • Recht op gegevenswissing (vergetelheid)
  • Recht op beperking van verwerking
  • Recht op dataportabiliteit
  • Recht van bezwaar
  • Bij gerechtvaardigd belang
  • Geen recht op bezwaar bij toestemming
  • Recht om toestemming te allen tijde in te trekken bij verwerking op basis van toestemming

Op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens kun je voor elk van deze rechten aanvullende informatie vinden. Klik hier om naar de website van de Autoriteit Persoonsgegevens te gaan.

Je kunt jouw rechten uitoefenen door contact met mij op te nemen per telefoon, e-mail of post. De contactgegevens staan bovenaan deze privacyverklaring. Met het verzoek een kopie van je identiteitsbewijs mee te sturen (bepaalde gegevens, zoals BSN en pasfoto, kunnen onherkenbaar gemaakt worden bij het indienen van je verzoek) zodat ik kan vaststellen dat ik de gevraagde informatie aan de juiste persoon verstrek.

Klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Je hebt het recht een klacht in te dienen bij de AP over jouw gegevensverwerking. Natuurlijk los ik de klacht bij voorkeur onderling met jou op.

Wijzigingen

Ik heb het recht deze privacyverklaring van tijd tot tijd te wijzigen. Ik raad je aan deze privacyverklaring regelmatig te raadplegen.

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 29 mei 2018.