Over CF

Ik ben Chantal Frints (CF), een enthousiaste, energieke, dynamische, daadkrachtige en resultaatgerichte professional en sterk in projectmanagement en ondersteuning, planning en organiseren.

Geboren en getogen in Margraten, gestudeerd in Leiden en in Enschede (met een half jaar stage in Moskou), 13 jaar in het buitenland gewoond en gewerkt: in en rondom London, Engeland, en in Barcelona, Spanje.

Met een Bachelor in European Business Studies, sector Economie, heb ik HBO werk- en denkniveau op het gebied van bedrijfskunde, organisatiekunde, administratie en talen.

Als allround professional ben ik veelzijdig inzetbaar. Ik heb 20+ jaar internationale ervaring met projectmanagement en ondersteuning en heb een brede financiële, administratieve en commerciële achtergrond. In Engeland, Spanje en Zwitserland heb ik succesvol in multiculturele omgevingen gewerkt en heb mijn talen-talent kunnen toepassen: ik spreek vloeiend Engels, Duits, Frans en Spaans.

Met mijn brede kennis, opgedaan bij bedrijven in verschillende landen en industrieën, met verschillende producten en diensten, wil ik graag jouw bedrijf succesvol helpen door ontwikkelen en groeien. Rondom je core-business begeleid en ondersteun ik je met projecten onder andere op het gebied van structuur geven en aanbrengen in de arbeidsorganisatie en werkprocessen optimaliseren.

Ik ben een klant- en resultaatgerichte ondernemer, ik werk gestructureerd, werk graag samen en enthousiasmeer, en dit alles met de grootste zorg en precisie. Ik heb uitstekende communicatieve vaardigheden. Daarnaast ben ik proactief – initiatiefrijk – zelfstandig – direct – met een pioniersgeest – integer – loyaal – een harde werker – met een sterke en praktische werkmentaliteit.

Ik hoor graag van je!

“She always managed her work in an exemplary manner. I consider her to be a person of integrity.”

Linda Brown worked directly with Chantal at GCI Financial